Qui som?

Un equip de tres persones omple de continguts la pàgina que esteu llegint. Ens preocupa el nostre entorn i volem formar part del canvi cap a unes vides més sostenibles. Tots tres som estudiants de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra.

Ens agrada fer les coses de manera transparent i per això ens presentem a continuació:

Alicia Salvatella Serra

De cor barceloní, és el somriure i el positivisme del grup. Apassionada del periodisme, la política i la música, sempre té el casc i la moto a punt per si cal cobrir qualsevol esdeveniment. Si fos per la força de la seva dolçor, ja no quedarien residus en aquest món!

Joan Sánchez Ros

De les terres del Baix Llobregat, de Cervelló. És tant de ciències com de lletres, ja que en un principi anava a ser un gran físic. Finalment però, es va decantar pel periodisme i les humanitats. S’estima el seu gat, l’Atahualpa, per sobre de tot, encara que a vegades el faci enfadar.

Laia Solé Miralles

La lleidatana del grup. Nascuda a Mollerussa encara s’està adaptant a les terres del català central. Sempre està ocupada, quan no és un concert és un sopar o una festa. És una noia de Cau, toca l’oboè i sempre té anècdotes divertides per explicar.